Фолиа

ПДФПечат

  • BOPP - полипропилен (целофан);
  • Cast PP - полипропилен (разтеглив целофан);
  • LDPE - полиетилен;
  • HDPE - полиетилен (шумящ);
  • PA/PE - вакуум фолио за месната, рибната и млечната промишленост;